За сприяння асоціації Фото без опису«Клівленд Майдан» з штату Огайо благодійний фонд «Нова Країна» керівником якого являється  Ростислав Макух, було надано благодійну гуманітарну допомогу територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  на суму 93 тисячі гривень. Левовою часткою допомоги являлися: функціональні ліжка, приліжкові тумби, ортопедичні матраци для завершення облаштунку другого стаціонарного відділення в селі Галущинці. Представник волонтерської групи депутат районної ради Збрик О.Т. доставив даний груз зі Львова. Також, у складі грузу були: капельниці,  медичні маски, катетори, шприци, та інший медичний інвентар.

У відділення Комунального районного центру Первинно медико-санітарної допомоги було надано допомогу медичними масками в кількості 2 тисяч. Під час передачі допомоги було оглянуте приміщення, головний лікар Вовчком М.Є подякував волонтерам за підтримку і розповів про роботу та  потреби лікарні.

А також,  волонтери  передали допомогу Центральній районній лікарні. По відділеннях лікарні було роздано 4 тисячі масок, та частину медичного інвентара.

 

на фото: Капелусь О.В.