Основним пріоритетом розвитку освіти в Підволочиській об'єднаній територіальній громаді є оновлення змісту освіти та узгодження його з потребами сучасності. Необхідно створити умови для всебічного розвитку дітей дошкільного віку, надання якісної освіти у загальноосвітніх навчальних закладах, розвитку творчих здібностей дітей у позашкільній освіті, організований перехід початкової школи на нові державні стандарти. Актуальним є питання організації профільного навчання та важливість впровадження інклюзивного навчання для дітей з особливими потребами.
    Особлива увага приділяється створенню відповідних умов для дітей та учнів в загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладах.
   Напередодні дня працівника освіти голова Підволочиської об'єднаної територіальної громади Віталій Дацко та начальник відділу освіти Підволочиської селищної ради Cвітлана Мотика побували в школах громади, де відзначили хорошу підготовку до навчального року. В Підволочиській ЗОШ I-III ст. оновлено кабінети хімії, біології, інформатики. Закуплено парти та обладнання в перші класи, які приймають участь у пілотному проекті Міністерства освіти і науки України. В Підволочиській гімназії ім. Івана Франка встановили в шкільній їдальні кухонну лінію. У другому класі філії Підволочиської опорної школи в с. Староміщина встановили підвісну стелю. 
    Протягом 2016-2017 н.р. провели заміну віконних та дверних блоків в Качанівській ЗОШ І-ІІІ ст., Оріховецькій ЗОШ І-ІІІ ст., Супранівській ЗОШ І-ІІ ст., Росохувацькій ЗОШ І ст. Влітку у всіх загальноосвітній, дошкільних та позашкільних закладах громади проводилися поточні ремонти, оновлювалася матеріально-технічна база освітніх закладів. Це є надзвичайно важливо для створення кращих умов навчання для дітей та учнів громади.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     

 

 

                                                Підволочиськ гімназія

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

                                           

 

                                                    Підволочиськ опорна школа

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

             

                            Підволочиськ Староміщина опорна школа