Фото без опису  Сьогодні комісія Міністерства регіонального розвитку остаточно погодила чотири наших спортивних проекти, що будуть фінансуватись коштами Державного Фонду регіонального розвитку.

  Вітаю всіх тих, хто сприяв, хто проектував, хто готував проекти до захисту, хто виставив високі оцінки під час відбору, я практично всіх вас особисто знаю, ціную і вдячний. Це спільна робота сотень людей у всій області, важко виділити тут головних, але безперечно пріоритетність об'єктів, сума, що була закріплена за спортивними об’єктами та особиста позиція Степан Барна, забезпечили нинішній результат. Режим повного сприяння також з боку профільного Міністерства та особисто Ігор Жданов, адже всі проекти отримали необхідну для відбору підтримку.
   Крім всього мушу відмітити важливість підтримки міської ради Тернополя, селищної ради Підволочиської об’єднаної територіальної громади, Збаразької  районної ради та сільської ради Великодедеркальської ОТГ, без співфінансування  яких об'єкти не були б подані на ДФРР.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   П.С. На другому фото трохи чисел, загальна сума проектів спортивної інфраструктури на цей рік складає 29,6 млн. грн!

  П.П.С. Беручи до уваги існуючі можливості з інших бюджетних джерел та міжнародних фінансових програм за минулий та планів на цей рік сумарно - відбувається те, що я називаю "ренесансом спортивної інфраструктури в області", журналісти в Україні охоче цитують цю фразу).

 

Начальник управління фізичної культури

та спорту Тернопільської ОДА                                                                                                    В.Мацикур