Минула неділя для мешканців Дорофіїівки стала особливою в історії їхнього села. Тут вперше було відзначено День села, який запам’ятається місцевим мешканцям чудовим концертним дійством, у якому продемонстрували свої таланти як місцеві аматори, так і запрошені гості з сіл Скорики та Супранівки.  Прекрасний концерт для односельчан організувала завідувач сільським клубом Фентон Юлія. Варто зазначити, що свято розпочалося з благословення отця Івана та спільної молитви за рідне село.

  Під час святкового дійства усі охочі могли скуштувати  смачної ухи з бутербродами та тістечками домашньої випічки, яку з любов’ю приготували господині села.

  Свято села жителі відзначили весело і дружньо. Панувала щира атмосфера, була цікава розважальна програма, багато гостей. Для дітей проводились розважальні ігри, було встановлено батут, також відбулись спортивні змагання   з футболу.

      

  Зі словом привітання до жителів та гостей свята звернулася староста села - Євгенія Ткачук, яка сказала, що у такому форматі День села відбувається вперше і тому їй хочеться щоб громада збиралася так щороку поспілкуватися, відпочити щоб у цей день життєва стежина приводила уродженців села до отчого дому, щоб цей день став традиційним, адже такі заходи гуртують людей, наповнюють позитивними емоціями. Вона щиро подякувала мецинатам-благодійникам за надану матеріальну допомогу у проведені свята.

  На святі був присутній селищний голова Віталій Дацко, який у своєму вітанні сказав,  що День села – особливе свято, яке об’єднує всіх хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. Тож нехай це свято принесе їм та їхнім родинам щастя, добробут та злагоду, міцне  здоров’я, благополуччя, родинний затишок, радість і мир. Побажав щоб село жило і процвітало,  народжувались і підростали діти, спокійно і захищено почувалися люди похилого віку, а  щастя, любов та достаток жили у кожному домі, у кожній родині.

             

  Завершилось свято дискотекою.