16 червня у Підволочиській  комунальній районній лікарні  відбулися урочистості  з нагоди  відзначення Дня медичного працівника. Святкову частину вітання присутнім подарували вихованці Підволочиського будинку школяра.  

   На святі були присутні селищний голова Віталій Дацко, заступники: селищного голови Володимир Витрикуш,  голови районної державної адміністрації Назар Білик,  голови районної ради Ярослав Телевко.

  Із щирою вдячністю до присутніх медиків за їх благородну працю звернувся селищний голова Віталій Дацко, відзначивши, що в їх руках здоров’я жителів громади. Пообіцяв, що вони завжди можуть розраховувати на його допомогу. Відтак, побажав усім міцного здоров’я, спокою й достатку, успіхів та подальших професійних здобутків, миру в нашій країні.

   За високий професіоналізм, сумлінне виконання своїх службових обов’язків та особистий внесок у справу охорони здоров’я кращим фахівцям комунального закладу «Підволочиського центру первинної медико-санітарної допомоги» було вручено Грамоти Підволочиської селищної ради.