Щонеділі, починаючи з 12 листопада по 24 грудня тривав відкритий «Кубок мера» Підволочиської ОТГ з футзалу. В змаганнях приймали участь 26 команд Підволочиського району. У вирішальний день змагань, у півфіналах зустрілися команди сіл Кривого та Дорофіївки і Богданівки та Городниці. Кращими виявилися команди Дорофіївки та Богданівки. У грі за третє місце команда Кривого перемогла команду Городниці. Фінальна гра між командами сіл Дорофіївки і Богданівки завершилася нічиєю. У серії післяматчевих пенальті кращою виявилась команда села Дорофіївки.

   Кращим представником команди визнано - Андрія Флінту з Дорофіївки, кращим ветераном турніру – Бориса Муляра з Підволочиськ, кращим молодим гравцем – Миколу Тихоліза з Городниці, кращим бомбардиром Степана Римара з Богданівки, кращим воротарем – Бориса Янчука з Дорофіївки. Кращий гравець «Кубку мера» з футзалу 2017 року Віталій Солтис з Богданівки.

    Нагородження проводив селищний голова Віталій Дацко. Команда села Городниці, яка зайняла 4 місце нагороджена грамотою та кубком. Команди призери сіл: Кривого і Богданівки та переможець «Кубку мера» нагороджені грамотами, кубками та медалями відповідних ступенів. 

    Після закінчення відкритого «Кубку мера»  відбулася відкрита першість Підволочиської селищної ради з футзалу 2017 року серед ветеранів (40+). У змаганнях приймали участь такі команди: 6-5 місце поділили  Іванівка та Богданівка, 4 місце у села Полупанівки, 3 місце у Новосільщини. У фінальній грі зустрілися команди міста Волочиська і селища Підволочиська. З рахунком 2:1 перемогу святкували Підволочиські футболісти.

  Команди призери та команда переможець нагородженні кубками та грамотами відповідних ступенів. Нагородження проводили Віктор Булатов та Богдан Луцик.

    Фото без опису

   Фото без опису

   Фото без опису

   Фото без опису

   Фото без опису