23 червня в селищі Підволочиськ урочисто відкрили нове приміщення управління Державної казначейської служби України, яке почне функціонувати з 1 липня. Привітати казнечейців з цим днем приїхали Голова Державної казначейської служби України - Тетяна Слюз, начальник Головного управління Державного казначейства у Тернопільській області - Петро Гринчишин, голова Тернопільської обласної державної адміністрації - Степан Барна, голова Тернопільської обласної ради – Віктор Овчарук.

    Захід розпочався з символічного перетину стрічки та відправою священнослужителів, після чого з вітальним словом перед учасниками дійства виступили запрошені гості.

    Також  святі був присутній голова селищної ради Віталій Дацко, який у своєму зверненні до  працівників казначейської служби висловив  сподівання, що саме це приміщення стане тим осередком, де їм буде комфортно працювати на надавати кваліфіковану допомогу мешканцям нашої громади. Побажав усім присутнім домашнього затишку, щоденних позитивних емоцій, гарних починань, та натхнення у роботі.    

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису