Фото без опису Вже стало доброю традицією щороку  Зеленої неділі святкувати  День міста у Підволочиську. Центром святкування став Центральний парк селища. Свято вдалося на славу. Мешканці та гості гарно відпочили цьому посприяли і погода і організатори свята. Парк був переповнений надувними гірками, гойдалками та батутами, якими заволоділи діти. А дорослих розважали виступи самодіяльних та професійних артистів, акція реклама та розіграш призів від компанії «Біттернет» та фаєр-шоу.

 З вітаннями та побажаннями здоров’я, миру і благополуччя звернувся до присутніх селищний голова Віталій Дацко та запрошені гості: Михайло Головко депутат Верховної Ради і Олександр Самсоненко.

 Вже другий рік поспіль відбувається свято «Зеленого борщу» яким гостино пригощали як і ситною кашею майстри кухні, господині Олександра Панич та Ольга Дідич та Галина Мазурик – працівники територіального центру.

   Допізна на сцені лунали пісні. Чудову концертну програму показали місцеві аматори та гості свята, професійні артисти: Павло Доскоч, Василь Хлистун з дочкою Іриною та рок-гурт «Біла ніч».

   Закінчилось свято традиційно нічною дискотекою.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису