9 листопада у будинку культури смт.Підволочиськ відбулися  урочистості та святковий концерт присвячений Всеукраїнському Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

    Розпочалося дійство вшануванням пам’яті полеглих воїнів на Сході країни і покладанням квітів до меморіалу Слави воїнам АТО та Небесній сотні.

    На святі були присутні клубні працівники, працівники шкіл естетичного виховання, бібліотекарі і фахівці музейної справи – ті люди, завдячуючи щоденній невтомній праці яких оберігаються джерела духовності, правди і краси.

   Запрошеними на свято були голова громади Віталій Дацко та заступник Володимир Витрикуш.

   Селищний голова Віталій Дацко привітав усіх присутніх працівників культури з їхнім професійним святом і подякував усім їм за величезний внесок у розвиток національної культури, побажав міцного здоров’я, родинного затишку і тепла, щоб у їхніх оселях завжди панували світло і спокій  та вручив грамоти кращим працівникам. 

   Також зі словами привітання та нагородження до усіх присутніх звернулися начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ Інга Бабій та директор будинку культури Діана Поп’як, які побажали усім здійснення їх життєвих планів, надій і мрій,  а кожен день їхнього життя щоб був світлим і сонячним, дарував радість натхнення і життєві перемоги, щоб усім щастило в творчості та особистому житті.

   Зі словами привітання та нагородження виступила голова районного комітету працівників культури Наталія Козачок.

   Продовжилось дійство концертом художньої самодіяльності працівників культури.