23 травня у Підволочиській громаді біля меморіалу слави «Герої не вмирають» загиблим воїнам АТО та Героям Майдану зібрались учасники ходи, де розпочалось святкування, щоб вшанувати усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє – майбутнє України. Святкуючи це свято, ми духом єднаємося з усіма героями, їхніми змаганнями, волею, ідеями, продовжуємо їх в нашому житті, праці та боротьбі.

    Історія і сучасність України, українського народу – це подвиг героїв, це діло людей, які віддали всі свої сили і своє життя для добра українського народу, його свободи і державності, могутності і процвітання.

   День Героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний подвиг став прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам'ять про своїх синів і дочок, що віддали життя за свободу вітчизни,   тому ми і надалі продовжуємо справу загиблих героїв і наше покоління жертвою крові свідчить, що Україна живе, бореться, житиме і перемагатиме!

    Всечесні отці відправили панахиду за загиблими героями.

    Усіх присутніх на святі привітав та нагородив ветеранів та учасників  АТО старший лейтенант, голова спілки ветеранів АТО Назар Хрущ.

    Після цього розпочалася урочиста хода сповнена  патріотичним змістом, від меморіалу слави  «Герої не вмирають» загиблим воїнам АТО та Героям Майдану. Почесною  ходою  було вшановано  усі пам’ятні місця борців за волю і незалежність України.

    За дорученням зібрання були делеговані представники нашої громади покласти квіти від вдячних нащадків до могили воїнів української Галицької армії, до пам’ятника Тарасу Шевченку, меморіальних дошок Героям АТО – Олександру Черніченку, Василю Шестаку, Івану Воробелю, Тарасу Біленькому.

    Пам'ять про героїв України назавжди  залишиться у наших серцях. У цей день ми бажаємо кожному, аби на нашій рідній землі освяченій кров’ю Героїв, панували мир і злагода. Добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили і слави!

   Після закінчення урочистостей усім бажаючим  було запропоновано завітати на перегляд кінофільму про Підволочиськ, який демонструвався в приміщенні будинку культури. 

         Фото без опису

         Фото без опису

         Фото без опису

         Фото без опису

         Фото без опису