Вже ввійшло в традицію у нашій громаді відзначення днів села.  Не виключенням є село Галущинці. Цей день вони святкують в другу неділю липня.   У цьому році святкування Дня села поєднали з Днем молоді.

     Дане дійство  відбувалося в будинку культури і на прилеглій до нього території.  Мешканці та гості гарно відпочили, цьому посприяли і погода і організатори свята.

    У вітальному слові сільський голова Михайло Схаб зазначив, що всі жителі цього села, як одна родина і побажав усім достатку, радості, миру, любові, здоров’я.

    Гостей розважали концертною програмою, дитячими іграми, спортивними змаганнями. До їхньої уваги була представлена виставка народно-краєзнавчих робіт, яку презентував директор музею О.Ковча Борис Діденко. Найактивніші жителі, які докладають зусиль у розбудові села були нагороджені грамотами. Особлива подяка була виголошена підприємцям, які допомагають у розвитку села.

   На свято завітав селищний голова Віталій Дацко, який привітав усіх присутніх та побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості.

    Також на святі були присутніми: заступники селищного голови Степан Мельничук, Володимир Витрикуш та депутат селищної ради від села Галущинці Оксана Капелусь.