28 серпня в Підволочиському та Качанівському Будинках культури відбувся культурно мистецький проект «Мистецтво до кожної оселі. Центр - Захід»,  який презентували працівники культури та аматори народного мистецтва Кіровоградського району. Метою проекту стала популяризація аматорського мистецтва Кіровоградського району на території сіл та невеликих міст областей України. А місією проекту є об’єднання аматорським мистецтвом українців різних етнографічних зон.

  У концертах взяли участь: народний аматорський колектив «Ексампейя», вокальна група Олексіївського будинку культури, дует Кіровоградського районного будинку культури «Струни кохання», танцювальна група народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Горлиця».

   Концерти пройшли на високому професійному рівні в хорошій позитивній атмосфері, глядачі залу отримали велике задоволення. Голова громади щиро подякував керівнику проекту Ковальові Ользі Олегівній і сказав, що популяризуючи аматорське  мистецтво свого краю на  території різних областей вони формують дружні відносини з працівниками культури, створюють майданчики комунікації для взаємної участі у заходах, фестивалях, виставках. І це є дуже хорошим обміном  досвідом та методологією співпраці з місцевим самоврядуванням.

Фото без опису