Фото без опису     Управління якістю – назва семінар-тренінгу японського професора Шоджі Шіби проведений 10 вересня в м. Тернополі для держслужбовців, менеджерів, соціальних працівників. Шоджі Шіба працював в кращих університетах США, урядах Угорщини та Індії, вже 25 років існує престижна нагорода професора Шіби в області проведення реформ в країнах, що розвиваються та бізнесі.
На запрошення організаторів семінару участь у тренінгу взяв селищний голова Віталій Дацко та заступник начальника УЖКГ Іван Пліш. Унікальний підхід до проблем управління якістю, потреби суспільства, менеджмент, розвиток стратегії, погляд у майбутнє на протязі трьох годин професор ділився із присутніми.
     Шоджі Шіба (Shoji Shiba) - всесвітньо відомий японський гуру менеджменту, учень батька японського «дива» Едварда Лемінга, найкращий знавець технології повоєнної трансформації Японії,  один з небагатьох людей в світі, який отримав премію Демінга (видається за виключний внесок в глобальний розвиток та поширення технологій якісного управління).
     Цього року виповнюється 25 років з моменту визнання Японією незалежності України та встановлення дипломатичних стосунків між нашими країнами.
 Наступний 2017 рік буде оголошено роком Японії в Україні.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису