16 вересня селищний голова Віталій Дацко, заступник селищного голови Володимир Витрикуш та начальник відділу звернень Сергій Будник побували в селі Жеребки, де разом із старостою села А.Дідухом та директором школи О.Деревніцькою ознайомилися із початком встановлення дитячого майданчика, роботою дитячого садочка та школи. Звернули увагу на проведення робіт з благоустрою в селі та заходи з підготовки території дитячого майданчика.
   В селі Галущинці разом із старостою села М.Схабом ознайомилися із будівництвом добудови до приміщень територіального центру соціальних послуг, яке фінансується із субвенції державного бюджету. Також обговорили початок робіт з будівництва водонапірної башти в селі.
   В селі Мислова разом з головним спеціалістом відділу освіти Р.Бенем надали допомогу в місцевому ЗНЗ-ДНЗ із встановлення спеціальних інформаційних програм та ознайомилися з організацією харчування вихованців та учнів в закладі.
   В селі Оріховець заступник селищного голови В.Витрикуш ознайомив селищного голову із завершенням встановлення частини енергозберігаючих металопластикових вікон у місцевій школі, що дасть значну економію енергоносіїв.
   Роботи по капітальному та поточному ремонтах в громаді будуть активно продовжені - це капітальний ремонт вулиць Надзбручанська та Осіпова в Підволочиську, капремонт доріг в селах Качанівка, Оріховець, Чернилівка, капремонт клубів в селах Росоховатець, Супранівка, Староміщина, ремонт спортивного залу в Підволочиську, встановлення дитячих майданчиків в селах Хмелиська, Клебанівка, Іванівка, продовження встановлення тротуарної бруківки по вул. П.Мстислава в Підволочиську та багато інших робіт.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису