Святковий концерт до Дня Покрови та Дня захисника України, свята Козацтва та 74 - річниці створення УПА творчим звітом організували аматори та виконавці сіл Супранівка, Росоховатець, Староміщина, Клебанівка, Дорофіївка та зведений хор Підволочиська. Досвідченні та молоді виконавці з натхненням співали, танцювали, виконували твори залишили слухачам позитивні емоції та хороший настрій.
   В цей святковий день всім нам випала прекрасна нагода згадати про звитягу предків, які здобували й відстоювали українську свободу та незалежність, а також героїв сьогодення - українських солдат, які борються за нашу державу сьогодні. В залі були присутні учасники антитерористичної операції Підволочиської громади.
   На концерті були присутні Підволочиський селищний голова Віталій Дацко та голова Підволочиської районної державної адміністрації Борис Онищук. З привітанням  виступив голова РДА Борис Володимирович та селищний голова Віталій Геннадійович, який привітав присутніх з Святом Покрови, Днем захисника України, Святом Козацтва та 74-річниці створення УПА, а також подякував воїнам АТО та волонтерам за мир, який вони забезпечують нам в цей не простий для країни час, а виконавцям за чудово організований концерт та творчих успіхів.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису