Турніри з пляжного волейболу і вуличного баскетболу з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Турніри з пляжного волейболу і вуличного баскетболу з нагоди Дня фізичної культури та спорту

    11 вересня на Підволочиському стадіоні відбулися турніри з пляжного волейболу і вуличного баскетболу до Дня фізичної культури та спорту. Переможці та призери цих змагань нагороджені медалями та грамотами відповідних ступенів.  

Семінар-тренінг професора Шоджі Шіби (Японія)

Семінар-тренінг професора Шоджі Шіби (Японія)

     Управління якістю – назва семінар-тренінгу японського професора Шоджі Шіби проведений 10 вересня в м. Тернополі для держслужбовців, менеджерів, соціальних працівників. Шоджі Шіба працював в кращих університетах США, урядах Угорщини та Індії, вже 25 років існує престижна нагорода професора Шіби в області проведення реформ в країнах, що розвиваються та бізнесі. На запрошення організаторів семінару участь у тренінгу взяв селищний голова Віталій Дацко та заступник начальника УЖКГ Іван Пліш. Унікальний підхід до проблем управління якістю, потреби суспільства, менеджмент, розвиток стратегії, погляд у майбутнє на протязі трьох годин професор ділився із присутніми.      Шоджі Шіба (Shoji Shiba) - всесвітньо відомий японський гуру менеджменту, учень батька японського «дива» Едварда Лемінга, найкращий знавець технології повоєнної трансформації Японії,  один з небагатьох людей в світі, який отримав премію Демінга (видається за виключний внесок в глобальний розвиток та поширення технологій якісного управління).      Цього року виповнюється 25 років з моменту визнання Японією незалежності України та встановлення дипломатичних стосунків між нашими країнами.  Наступний 2017 рік буде оголошено роком Японії в Україні.

Друга річниця створення 44 ОАБР

Друга річниця створення 44 ОАБР

   Тернопільська окрема артилерійська бригада 9 вересня відзначила другу річницю свого створення. Серед запрошених на день відкритих дверей були колишній військовослужбовець цієї частини селищний голова Віталій Дацко та заступник військового комісара Підволочиського військкомату капітан Олег Білик.

Дитячий та спортивний майданчик в Дорофіївці

Дитячий та спортивний майданчик в Дорофіївці

   За ініціативи старости села Дорофіївка Євгенії Ткачук та спільними зусиллями разом із депутатом селищної ради А.Флінти і активістів села в Дорофіївці відновлено спортивний та встановлено дитячий майданчик.

Ремонт в Підволочиському ДНЗ

Ремонт в Підволочиському ДНЗ

     Продовжується капітальний ремонт системи опалення в Підволочиському ДНЗ.  5 вересня селищний голова Віталій Дацко відвідав Підволочиський дошкільний навчальний заклад, де зустрівся з завідуючою  закладу Скубяк І.В. з якою обговорив ряд питань стосовно ремонтних робіт.

Підготовка до початку навчального року

Підготовка до початку навчального року

      31 серпня селищний голова Віталій Дацко заступник селищного голови Володимир Витрикуш, начальник відділу культури І.Бабій та інспектор відділу освіти С.Кульбаба відвідали музичну школу  (директор О.Кушельник), художню школу (директор Я.Збаразький) та бібліотеку (директор Л.Жолубак). Заклади доглянуті та знаходяться в хорошому стані, що відмітили посадовці.

Відзначення 25-ї річниці Дня Незалежності

Відзначення 25-ї річниці Дня Незалежності

      День незалежності України - важливий день для кожного українця, для тих, хто вважає себе патріотом України, стоїть на захисті українських кордонів, вболіває за Батьківщину та примножує її здобутки відданою працею.

Відзначення 25-ї річниці Дня Незалежності в селах Качанівка та Іванівка

Відзначення 25-ї річниці Дня Незалежності в селах Качанівка та Іванівка

    28  серпня селищний голова В.Дацко та заступник селищного голови В.Витрикуш відвідали села Качанівка та Іванівка де проходили заходи до 25 річниці Дня Незалежності. В Качанівці відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика. Селищний голова та староста села Л.Пастир привітали всіх присутніх з Днем Незалежності України та урочисто відкрили дитячий майданчик в сільському парку. На святі був присутній депутат селищної ради від села  Качанівка Ю.Гринда.