Практично у всіх селах Підволочиської громади розпочалися чи продовжуються капітальні або поточні роботи, встановлення дитячих майданчиків чи бруківки, ремонт шкіл, дитячих садочків, ФАПів, сільських клубів.
   12 серпня селищний голова Віталій Дацко та інспектор селищної ради Олег Тимошик відвідали ряд сіл, де ознайомилися з роботами, які проводяться в селах.
   В с.Качанівка продовжують встановлювати бруківку в сільському парку. В с.Кам’янки разом із старостою А.Реусом ознайомилися з початком монтажу дитячого майданчика. Директор Кам’янківської ЗОШ І-ІІІ ст. О.П.Кучерявенко розповіла про роботи поточного ремонту в школі. 
   В с.Богданівка староста села І.Цар та О.Тимошик визначили першочергові ділянки вулиць для освітлення села. Селищний голова та директор місцевої школи обговорили перелік робіт для відкриття роботи дитячого садочка. В с. Росохуватець із завідуючою місцевого будинку культури ознайомилися з початком капітального ремонту будинку культури.
   Під час робочого візиту селищний голова В.Дацко висловив свої зауваження до роботи підрядників, які будуть враховані під час роботи.  

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису