Пісні, розваги і зелений борщ так Підволочиськ святкував День міста.

   Традиційно Зеленої неділі Підволочиськ святкував День міста. Свято вдалося на славу: і організатори постарались, і погода не завадила мешканцям та гостям гарно відпочити.

    Святкові заходи проходили в центральному парку. Надувними гірками, гойдалками та батутами заволоділи діти, а дорослі із задоволенням дивилися виступи самодіяльних артистів.

    У розпалі свята до присутніх звернулися з вітанням та побажаннями здоров’я,  миру і благополуччя голова об’єднаної територіальної громади Віталій Дацко.

  Вірю, що Підволочиськ стане окрасою Тернопільщини та всієї України, і ми будемо пишатися нашою малою батьківщиною, - сказав у своєму вітальному слові народний депутат України Михайло Головко, який також приїхав привітати земляків зі святом.

    Від іменні районної державної адміністрації та особисто її голови Б.В.Онищука громаду привітав керівник апарату РДА Назар Білик.

   Звичайно всім було дуже цікаво , яким буде оголошене в анонсі перше свято зеленого борщу. Його апетитні пахощі заповнили парк, і дуже скоро біля столу, де пригощали всіх бажаючих, стало людно.

    Допізна на маленькій сцені лунали вітання та пісні. Гарну концертну програму показали місцеві аматори та гості – гурт Настасівських музик та співак і автор пісень Василь Хлистун з дочкою Іриною. 

  Велика подяка в проведені свята депутату Верховної Ради М.Головку, депутату обласної ради О.Самсоненку, колективу відділу культури, територіальному центру соціальної служби та підприємцям селища.