В порядку виконання рішення виконавчого комітету Підволочиської селищної ради № 55 від 24 лютого 2017 року, в рамках проведення всеукраїнської акції «За чисте довкілля» 1 квітня став днем благоустрою територій всіх населених пунктів громади.

      Був складений перелік територій, що мали прибиратися структурними підрозділами. Перелік було доведено кожному керівнику, старості села, підприємцям особисто.

       В основному колективи організацій, підприємств успішно працювали на власних і прилеглих територіях. Особлива подяка колективам відділів культури, освіти, територіального центру, РДА, районної ради, ДЮСШ, всім небайдужим жителям громади та представникам релігійних громад, які очистили частину парку за польським кладовищем і обіцяли закінчити цю роботу до кінця тижня. УЖКГ допомогло технікою.

      Ми розраховуємо на більшу активність громадян, які мали б прибрати прибудинкові території від сміття, будівельних матеріалів, адже розпочалися ремонти доріг, тротуарів.

       Нагадуємо, що господар кожного двору, квартири повинен заключити угоду на вивезення твердих побутових відходів, обрізати свої зелені насадження, щоб не заважали пішоходам, автотранспорту.

       Закликаємо всіх громадян закінчити розпочаті роботи і продовжити їх після свят.