19 та 26 листопада у Підволочиському будинку школяра, 4 і 11 грудня у Новосільській та Іванівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися турніри місцевих рад з настільного тенісу.

    Відповідно треті місця у Московчука Анатолія з Волочиська, Серветника Миколи з Галущинець (двічі), Липки Богдана з Нового Села. Другі місця у Баньківського Михайла з Підволочиська, Липки Тараса з Нового Села, Кравченко Миколи з Волочиська, Серветника Миколи. Переможці Турніру у Підволочиську: Барвінський Олександр з Волочиська, Слободян Володимир з Кам’янок. У Новому селі переможець – Серветник Микола з Галущинець. В Іванівці -  Липка Тарас з Нового Села.

   У Новому Селі також змагались дівчата: четверте місце у Радзіх Діани з Шельпак, третє у Лошкобанової Сніжани з Медина, друге у Перчук Діани з Волочиська, переможець Місик Софія з Пеньківець.  В Іванівці також змагались і ветерани фізичної культури. П’яте місце у найдосвідченішого учасника змагань – Кузьміна Радіона Ярославовича, четверте - Романюка Михайла, третє – Беринди Михайла (також організатор змагань), друге – Гаврилюка Богдана (всі з Іванівки). Переможець турніру Жуковський Федір з Рожиська.

  Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів.

  Потрібно відзначити колективи, вчителів фізичної культури, керівників навчальних закладів за розуміння та допомогу у проведенні фізкультурно-спортивних заходів (Липку Богдана, Кузьміна Р.Я., Ваврик Надію; Ярему Нелю, Липку Наталю, Хлистун Людмилу). Змагання відбулися за підтримки і допомоги Віталія Дацка, Ілька Стахурського, Віктора Стельмаха.