Напередодні Дня працівника соціальної сфери з нагоди професійного свята у приміщенні  Підволочиського будинку школярів «Школярик» відбулись урочистості.

   Соціальні служби – це служби, які переймаються проблемами людей найбільше.  Люди, які в них працюють, забуваючи про свої власні негаразди, із дня у день вирішують питання інших, тих хто опинився у складних життєвих ситуаціях. Соціальні працівники перебувають з людиною до самого кінця її життєвого шляху. Коли людині найважче і коли  їй найскладніше,  саме тоді  вони приходять на допомогу.  Вони найчастіше заміняють людям похилого віку  - близьких, надають  їм допомогу, вкладаючи частину своєї душі.

   На святі були запрошені  гості: селищний голова Віталій Дацко, заступники Степан Мельничук, Іван Осадчук та Володимир Витрикуш, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Ірина Руда та завідувач сектором соціального захисту населення Мар’яна Мельник.

   Голова Підволочиської селищної ради Віталій Дацко привітав працівників соціальної сфери зі святом і побажав їм міцного здоров’я, терпіння та душевного спокою.

   Директор комунального закладу  «Територіальний центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради» Оксана Капелусь також долучилася до привітання подякувала усім працівникам за їх нелегку працю на ниві соціальної сфери, побажала їм усіх життєвих гараздів.

   Під час заходу    за заслуги у забезпеченні соціального та економічного розвитку району щодо реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення  працівників соціальної сфери району нагороджено  грамотами та подяками.

   Під  час заходу  свої таланти  гостям дарували солісти  Підволочиського будинку школярів  Герцунь Каріна, Гавришко Соломія та Пограбська Настуня –керівник Любомир Рокецький, танцювальний колектив «Барви» -керівник Олеся Панасюк та вокальний ансамбль «Надзбручанські голосочки»,керівник  Олеся Гельовська.

Фото без опису

Фото без опису

                             Фото без опису

                             Фото без опису

Фото без опису