Фото без опису    В неділю, 23 липня, в Богданівці  святкували День села. Таке дійство для жителів села, за історію існування тут відбулось вперше. Та це було того варте. Свято вдалось на славу.

   Отож, святкування Дня села розпочали в післяобідню пору, грандіозним концертом.  Дійство  було прекрасно організоване, прийшло чимало людей й з інших місцевостей.

   Зі словами вітань виступив староста села Ігор Цар, який на правах господаря відкрив урочистості. Вітаючи односельчан зі святом, побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосив, що такі свята дають громаді надію на краще життя і спонукають людей вірити в себе і у свої можливості.

   Привітала односельчан і депутат селищної ради Тамара Васильчук, яка пообіцяла і надалі робити усе можливе для добробуту людей і  процвітання села.

  На святі був присутній селищний голова Віталій Дацко, який побажав  усім перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Він висловив побажання щоб  кожен наступний день у них  був зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.  Також, він нагородив найактивніших жителів села грамотами селищної ради за вагомий внесок в соціальний розвиток села.

   Під час святкового дійства усі охочі могли скуштувати  смачної ухи.

   Головні розваги цього дня чекали на наймолодших гостей свята.  Для них було встановлено батути, проводились різні цікаві конкурси. Переможців частували цукерками та подарунками.   

   І коли дітлахи стомлені, задоволені та щасливі розходилися по домівках, свято продовжилося дискотекою.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису