9-11 вересня 2016 року на базі мальовничого оздоровчого комплексу «Лісовий» с.Скоморохи, Бучацького району відбулась п’ятнадцята за ліком спартакіада серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування Тернопільської області, в якій прийняла участь збірна команда Підволочиського району. До складу команди ввійшли представники Підволочиської, Скалатської об’єднаних територіальних громад та Підволочиської райдержадміністрації. Наші держслужбовці, депутати та працівники громад змагалися у таких видах спорту як: футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки та дартс. Кожен учасник нашої команди робив все можливе для спільної перемоги.

   З 19 команд усіх районів, а також міст  обласного значення, Тернопільської обласної адміністрації та обласної ради за підрахунками результатів з усіх видів змагань команда Підволочиського району посіла І загальнокомандне місце в області, що стало найбільшою, але заслуженою, несподіванкою для наших спортсменів. Також наші спортсмени зайняли ІІ місце з футболу та ІІІ місце з дартсу. Це ще раз доводить, що в єдності наша сила.

   Символічним є те, що спартакіада проходила під час святкування Дня фізичної культури та спорту, де держслужбовці та працівники органів місцевого самоврядування довели, що спорт – це запорука майбутнього успіху. В здоровому тілі – здоровий дух. Це розвиває волю, цілеспрямованість, наполегливість та згуртованість, що так є необхідним в нашій нелегкій справі.

Тож вітаємо наших переможців!