15 березня в залі Будинку школярів вшановуючи День українського добровольця відбулася презентація книги «Ти зробив усе, що зміг» - Лесі Орляк матері Олександра Орляка, який загинув 6 лютого 2015 року в наслідок мінометного обстрілу поблизу міста Дебальцевого.

   Глядачам було представлено інсценізацію з цієї повісті у виконанні дитячого театру Підволочиського будинку школярів. Нікого не  залишив байдужим виступ автора книги Лесі Орляк. Також, для усіх була представлена фотовиставка «Від майдану до війни». Організатором фотовиставки є Петро Гурняк,  батько Віктора Гурняка, автора цих робіт, який був волонтером, добровольцем та журналістом,  кореспондентом і загинув на сході, захищаючи наш спокій. 

   Усі присутні в залі щиросердечно подякували пані Лесі за книгу та пану Петру за представлену фотовиставку,  за материнську і батьківську мудрість, а головне, за те, що виховали справжніх патріотів, які не словом, а ділом довели свою любов до України. Для юного покоління це приклад прожити достойне життя. Також побажали їм миру, добра, радості, а нашій Україні стати вільною європейською державою за яку боролись наші захисники.

   Селищний голова Віталій Дацко  також усіх привітав з Днем добровольця і подякував за такий цікавий і змістовний захід.

               Фото без опису

               Фото без опису