Завершились змагання з волейболу серед юнаків в рамках  ХХІ спортивних ігор учнівської молоді Підволочищини 2016-2017 навчального року.

   26 жовтня відбулися відбіркові ігри серед  юнаків ЗОШ І-ІІІ ст. В результаті шість команд відібрались до фінальних  змагань, які відбулись 28 жовтня. В підсумку зафіксовані такі результати: гра за 5-6 місця - Гімназія ім.І.Франка - Новосілківська ЗОШ І-ІІІ ст. 2:1. У матчі за 3-4 місця зустрілись юні  волейболісти  з Оріховецької ЗОШ та Підволочиської ЗОШ. Перемогу здобула команда  Оріховецької ЗОШ І-ІІІ ст.(вчитель Полухін В.І)  з рахунком  2:1. У фінальній зустрічі команда Качанівської ЗОШ І-ІІІ ст. підтвердила статус фаворита перемігши команду Скориківської ЗОШ І-ІІІ ст. (Гапанович І.В.) з рахунком 2:0. Слід відзначити, що качанівські  волейболісти під керівництвом Галини Миколаївни Паньків неодноразово за останні роки ставали чемпіонами району. Тепер вони будуть захищати честь Підволочиської  громади  на обласних змаганнях. Змагання  судили Луцик Б.І., Дрейко С.М., Шумський Л.Б.

  Всі призери нагородженні командними та особистими  грамотами від сектору у справах сім'ї, молоді та спорту Підволочиської РДА.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На фото: переможці - команда  Качанівської ЗОШ І-ІІІ ст.