30  серпня у Підволочиській центральній бібліотеці громади відбулася зустріч-обговорення, яку презентував Благодійний фонд «Бібліотечна країна» за підтримки посольства Великої Британії в Україні. Головою  цього фонду є Люсьєна Шум. Вона разом зі своєю командою проводить такі зустрічі-семінари по всій Україні. Метою яких є напрацювання рекомендацій по реформуванню бібліотечних мереж в громадах та трансформація бібліотек як сучасного центру розвитку громади.

    Якою має бути бібліотека мрії? Як створити сучасну бібліотеку? Що кожен може зробити для цього? -  всі ці  питання та багато інших обговорювались на даному семінарі.   У роботі семінару прийняли участь усі бібліотекарі громади, запрошені гості та небайдужі читачі, також його відвідали селищний голова Віталій Дацко та заступник селищного голови Володимир Витрикуш., які дали відповіді на запитання аудиторії. 

Після зустрічі голова громади та заступник голови громади обговорили нагальні питання, які хвилюють працівників Центральної бібліотеки громади.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису