Старість – така ж частина життя, як і молодість, як дитинство. Вона неминуча, і саме так її потрібно сприймати, знаходячи  для  себе джерело оптимізму, живучи в гармонії зі своїм віком, радіючи кожному прожитому дню. Людська доля. У  кожного вона своя: комусь усміхнулася більше, комусь - менше. Однією із найбільших проблем людей похилого віку є одинокість та потреба в сторонній допомозі. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. 

  З нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку було організовано свято  територіальним центром надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради під керівництвом директора Капелусь Оксани Володимирівни.

 Вогник  відбувся 29 вересня,  участь у святі взяли вихованці місцевого Будинку Школяра, які розважали ветеранів та людей поважного віку.

     Турбота про людей похилого віку займає центральне місце в діяльності установ соціального захисту населення нашого селища.

     Центр надання соціальних послуг опікується громадянами похилого віку, допомагаючи їм як фізично та духовно.

    Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі особи похилого віку, чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу, вистояли і зробили найбільший внесок у розгром гітлерівського фашизму, а також відбудували країну. Цього не маємо забувати.

       До гостей з вітальним словом звернувся голова селищної ради Віталій Дацко, заступник селищного голови з питань діяльності ради Володимир Витрикуш, а також директор територіального центру надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради Оксана Капелусь  та побажали ветеранам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру та злагоди і довгих років життя.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису