За ініціативи дирекції ЦБС та підтримки селищного  голови Віталія Дацка  23 березня в Центральній бібліотеці  було відкрито комп’ютерний зал у якому встановлено 3 комп’ютери з супутнім обладанням, були придбані спеціальні комп’ютерні столи, стільці, проведена вся підготовча робота для прийому комп’ютерів. Дана сучасна «опція» значно розширює спектр послуг, які будуть надаватися читачам бібліотеки, зокрема з’являється прямий доступ до електронних реєстрів найбільших світових бібліотек, окрім того з’явилася можливість: копіювання необхідної інформації, брати участь в бібліотечних відео конференціях.

  Під час урочистого відкриття комп’ютерного залу з настановчими словами до молодого покоління та зі словами подяки до керівництва громади звернулись директор ЦБС Людмила Жолубак, заступник директора по роботі з дітьми Оксана Лукасевич та бібліограф регіональної інформації Мирослава Пліс.

  Захід відвідали заступник селищного голови по гуманітарних питаннях Володимир Витрикуш, начальник відділу культури туризму та з питань ЗМІ Інга Бабій та головний спеціаліст відділу Ярослава Гуральна.

   У своєму виступі Володимир Витрикуш пообіцяв в усьому сприяти молодому поколінню адже за ним майбутнє і процвітання нашої держави.