На передодні 21 лютого з робочим візитом в смт. Підволочиськ завітав голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

    Який разом із районним керівництвом та місцевими жителями визначив План розвитку Підволочиської громади.
   У рамках робочого візиту очільник області, провів особистий прийом громадян, перевірив хід ремонтних робіт у приміщенні, в якому невдовзі функціонуватиме ЦНАП, а також ознайомився з роботою Підволочиської дитячо-юнацької спортивної школи.
   «Основна мета роботи об’єднаної територіальної громади — це відчутне покращення якості життя у кожному населеному пункті» - наголосив  голова Підволочиської об’єднаної територіальної громади Віталій Дацко.
  Він розповів,  що зокрема, проводиться капітальний ремонт у чотирьох Будинках культури, трьох ФАПах, чотирьох школах, облаштували  вісім дитячих майданчиків. Крім цього, проводиться капітальний ремонт доріг у трьох селах та двох у Підволочиську.
   У найближчих планах громади – відкриття дитячого садочка у селі Богданівка, капітальний ремонт вже згаданої дитячо-юнацької спортивної школи, а також реконструкція даху будинку культури, що у селі Кам’янки.
   На вирішення поточних найнеобхідніших потреб району передбачене додаткове фінансування, адже Підволочиська громада демонструє хороший приклад успішної роботи. У квітні  в Підволочиську запрацює ще один Центр надання адміністративних послуг. Очільник області оглянув хід проведення ремонтних робіт.  

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису