10 жовтня  відбулось відкриття центру надання адміністративних послуг Підволочиської селищної ради. З початком успішної роботи працівників привітав селищний голова Віталій Дацко. Вирішили не організовувати гучної презентації, оскільки успішна робота аж ніяк не залежить від  урочистостей. Вона залежить від вмілої організації. А з цим у центрі здається все гаразд. Очолює центр Володимир Піговський, який має великий досвід в подібній сфері діяльності, а відділ державної реєстрації — молодий спеціаліст Роман Ярема. А взагалі в центрі створено 7 робочих місць. Всі працівники центру набули здібності і навики праці під час спеціального навчання. А також,  у приміщенні ЦНАПу будуть надаватися і послуги з реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації.

   Ознайомив з робочими місцями закладу  перший заступник селищного голови - Степан Мельничук. Він розповів, що центр відповідає всім європейським стандартам усе тут передбачено: робочі місця, куточок для дітей, повивальний стіл для немовлят.

  Степан Андрійович розповів, що все розпочалося з того що  в 2016 році Підволочиська громада підготувала і подала відповідну заявку до німецького товариства міжнародного співробітництва. Вона була добре підготовлена і виграла конкурс. Німці виділили 1 мільйон 245 тисяч гривень на реконструкцію і обладнання. Все це було у стислі строки освоєно, і зараз громада має свій центр надання адмінпослуг.

  Ми впевнені, що наші відвідувачі в скорому часі переконаються у зручності центру і тут завирує ділове життя.