Напевно, чи не найдужче ми любимо зиму за незабутні свята, за їхню казковість та чарівність. У цю пору їх є чимало, яких з нетерпінням чекають дорослі і діти. Цей святковий зимовий час розпочинається у ніч з 18 на 19 грудня. У ці дні Україною мандрує Святий Миколай, який своєю щедрістю дарує людям радість та натхнення на добрі справи.

   Напередодні свята учні шкіл нашої громади писали до нього листи зі своїми побажаннями і вкидали їх у поштову скриньку та молилися до нього, просячи перед усім здоров’я собі та батькам, перемоги України у цій жорстокій війні, повернення воїнів АТО живими і здоровими до своїх рідних домівок, де їх з нетерпінням чекають. А ще школи нашої громади взяли активну участь у Всеукраїнській благодійній акції «І до сиріт завітає Миколай», зібрані кошти перерахували дітям-сиротам.

   Святкові концерти до Дня Святого Миколая відбулися по всіх школах нашої громади, зокрема: у Підволочиській гімназії ім. Івана Франка,   Кам’янківській ЗОШ І-ІІІ ст.,   НВК «Клебанівський ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ» та НВК «Богданівський  ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ».

   Ці святкові дійства  відвідали селищний голова – Віталій Дацко, заступник селищного голови – Володимир Витрикуш, начальник відділу освіти – Світлана Мотика.  Вони щиро подякували організаторам та діткам за такі чарівні, святкові дійства і вручили щедрі дарунки від Святого Миколая: новенькі холодильники в села Кам’янки і  Клебанівку  та телевізор у Підволочиську гімназію.

   Це свято надовго залишиться в пам’яті кожного з нас – як пам’ятка про найкраще свято матінки-Зими. І нам хочеться, щоб світло Святого Миколая завжди виводило нас тільки на дорогу добра і людяності.

         Фото без опису

          Фото без опису

          Фото без опису