9 листопада у будинку культури смт.Підволочиськ відбулися  урочистості та святковий концерт присвячений Всеукраїнському Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

    Розпочалося дійство вшануванням пам’яті полеглих воїнів на Сході країни і покладанням квітів до меморіалу Слави воїнам АТО та Небесній сотні.

    На святі були присутні клубні працівники, працівники шкіл естетичного виховання, бібліотекарі і фахівці музейної справи – ті люди, завдячуючи щоденній невтомній праці яких оберігаються джерела духовності, правди і краси.

   Запрошеними на свято були голова громади Віталій Дацко та заступник Володимир Витрикуш.

   Селищний голова Віталій Дацко привітав усіх присутніх працівників культури з їхнім професійним святом і подякував усім їм за величезний внесок у розвиток національної культури, побажав міцного здоров’я, родинного затишку і тепла, щоб у їхніх оселях завжди панували світло і спокій  та вручив грамоти кращим працівникам. 

   Також зі словами привітання та нагородження до усіх присутніх звернулися начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ Інга Бабій та директор будинку культури Діана Поп’як, які побажали усім здійснення їх життєвих планів, надій і мрій,  а кожен день їхнього життя щоб був світлим і сонячним, дарував радість натхнення і життєві перемоги, щоб усім щастило в творчості та особистому житті.

   Зі словами привітання та нагородження виступила голова районного комітету працівників культури Наталія Козачок.

   Продовжилось дійство концертом художньої самодіяльності працівників культури.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису