17 листопада у Підволочиській громаді відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг.

    Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Підволочиської об’єднаної територіальної громади створено відповідно до рішення селищної ради від 26.10.2016 року № 731. та фінансової підтримки Німецько - українського проекту „Реформа управління на сході України”, який реалізує компанія "Deutschе Gesellschaft fur internationale Zusammenarbeit" (Німецьке товариство міжнародного співробітництва) за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. В цілому на реалізацію спрямовано 1 млн. 400тис. гривень, зокрема за рахунок Проекту – 1 млн. 240 тис. гривень та коштів місцевого бюджету  Підволочиської селищної ради – 160 тис. гривень.

    У центрі надаватиметься 140 адміністративних послуг, зокрема: у сфері реєстрації, земельних відносин, будівництва, дозвільні документи, довідки (про склад сім'ї, про участь громадянина України в особистому селянському господарстві, нотаріальні довідки, про відсутність запису про працевлаштування тощо). Розроблено інформаційні та технологічні картки, які розміщено на рецепції. Відтепер тут, у комфортних у мовах, мають можливість отримувати різноманітні послуги молоді мами, люди старшого віку та громадяни з обмеженими можливостями, які проживають у громаді.

    Керівники області: голова обласної адміністрації Степан Барна та голова обласної районної ради Віктор Овчарук привітали громаду із радісною подією, до якої долучились керівник німецько-українського проекту GIZ «Реформа управління на сході України» Тарас Журавель, голова Підволочиської селищної ради Віталій Дацко.

     Всечесні отці Михайло та Тарасій освятили та благословили приміщення центру надання адміністративних послуг.

    Жителі громади щиро вдячні  керівництву обласної і районної державних адміністрацій, голові обласної ради та керівнику німецько-українського проекту GIZ «Реформа управління на сході України» Тарасу Журавлю і депутату Верховної Ради Михайлу Головку  за спільно проведену  роботу,  щодо спрощення процедури надання послуг населенню та підвищенню їх якості,  а також пришвидшенню процесу отримання необхідних дозвільних документів.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису