Дуже вдалим виявився другий семестр 2017-2018 навчального року в змагальному плані для наших школярів в обласних змаганнях з настільного тенісу.

У лютому місяці наші хлопці з Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. Баньківський Михайло (8 клас) та Станкевич Михайло (9 клас) зайняли друге місце в змаганнях серед юнаків ЗОШ І-ІІІ ст.  в рамках ХХІІ Спортивних ігор Тернопільщини серед 20 команд. Слід зауважити, що в цих змаганнях брали участь одинадцятикласники та молодші і що це вперше таке високе місце з настільного тенісу в Спортивних іграх за історію Підволочиського району.

У березні команда юнаків Підволочиської ДЮСШ зайняла третє місце у командному чемпіонаті області серед юнаків 2002 р.н. - Баньківський Михайло (2003 р.н.) з Підволочиська, Олійник Ігор з (2004 р.н.) та Воробель Андрій (2005 р.н.) з  Кам’янківської ЗОШ І-ІІІ ст.

12-13 травня відбувся особисто-командний чемпіонат Тернопільської області. І у віковій категорії юнаків 2003 р.н. перше здобув вихованець Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. та ДЮСШ Баньківський Михайло, зібравши таким чином медалі всіх ґатунків.

Готували юних тенісистів тренер-викладач Підволочиської ДЮСШ Слободян В.В. та вчитель фізичної культури Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. Дрейко С.М. А нашому чемпіону Михайлу привив любов до настільного тенісу і надав перші ази з цього виду прекрасний педагог та просто хороша людина Мандибур Б.В.

    Фото без опису

    Фото без опису