7-8 червня, у м. Тульчин Вінницької області відбулася  Друга Всеукраїнська конференція «Культура і креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території».
      На Конференцію прибули понад 200 представників з усіх регіонів України - голови ОТГ, очільники малих міст та селищ, керівники у галузі культури з малих міст.
     В заході взяли участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр культури України Євген Нищук. Виконавчий директор Асоціація міст України Олександр Слобожан привітав учасників Конференції та виступив з питання "Децентралізація: можливості, перспективи, загрози", зупинився на аспектах впливу децентралізації на культурне життя маленьких міст, акцентував на культурному різноманітті громад.
       У Конференції також взяли участь представники Тернопільщини: Підволочиський селищний голова Віталій Дацко, заступник Підгаєцького міського голови Василь Пеляк, начальник Управління культури, релігії та туризму Чортківської міської ради Дембіцька Ольга Іванівна та спеціаліст Управління культури, релігії та туризму Чортківської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису