06.07. 2018 року в актовій залі Підволочиської селищної ради відбулось засідання круглого столу «Моніторинг та забезпечення виконання заходів у сфері протидії торгівлі людьми  у Підволочиському районі.

   Перед присутніми виступили: заступник голови Підволочиської селищної ради Володимир Витрикуш, керівник громадської організації «ТМЖК «Відродження нації» - Марина Пасєчник, головний спеціаліст відділу сім’ї та молоді Тернопільської ОДА - Оксана Шуль, старший оперуповноважений відділу по боротьбі зі злочинами, які пов’язані з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Тернопільській області – Володимир Попелишин, начальник служби у справах дітей ОДА – Ростислав Дрозд.

   Про виконання заходів щодо запобігання безпритульності, бездоглядності та випадків жебракування дітей у Підволочиському районі інформував заступник начальника гуманітарної служби Підволочиської РДА – Богдан Була, про роботу у громаді – начальник відділу у справах сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Підволочиської селищної ради – Ірина Руда.

   У роботі круглого столу взяли участь представники Підволочиської селищної ради, Скалатської міської ради, Скориківської сільської ради, установ та організацій Підволочиського району.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису