Довгоочікуване відкриття оновленого клубу  в с.Галущинці відбулось в неділю, у День села. Жителі згадують, що близько 20-ти років тому у клубі було стільки ж  людей на концерті. Адже за кошти, виділені державною субвенцією та Підволочиською селищною радою на проведення ремонтних робіт, зал набрав сучасного та ошатного вигляду.  Свято розпочалось із відкриття турніру команд  ветеранів по міні-футболу, приурочено  загиблому учаснику АТО Андрію Тимощуку.

  За сприяння директора ТОВ "Веда Плюс" Коваля Івана Васильовича з чудовою концертною програмою завітали артисти ТНЕУ із заслуженим працівником культури України, тернопільською співачкою Світланою Сорочинською.  

  Голова громади Віталій Дацко привітав усіх жителів зі святом, зауваживши пріоритетні напрямки розвитку громади, зокрема у с.Галущинці. Це побудова башні та часткове проведення водогону, реконструкція з добудовою стаціонарного відділення територіального центру, капітальний ремонт будинку культури, значна допомога обладнанням та інвентарем на школу. На даний час розроблено проект та виділено кошти на продовження водогону, розроблено проектно-кошторисну документацію на дорогу обласного значення "Романове село - Колодіївка", яку включено обласною радою в перелік робіт на 2018 рік.             

 Морозиво, солодощі, гірки та батути доповнили святкування дитячими радощами. А кухарі  стаціонарного відділення разом із завідувачем Кметем Ярославом частували смачною рибною юшкою та пловом. До свята залучилася депутат селищної ради Оксана Капелусь зі своїм колективом. Староста села Схаб Михайло висловив щирі слова вдячності усім підприємцям, керівникам організацій, меценатам за підтримки яких відбулось дане дійство.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису