Вже вкотре  урочище «Бичова», що у Монастириському районі, щиро приймає  учасників заходу та гостей із різних областей України та зарубіжжя на  Всеукраїнському фестивалі лемківської культури «Дзвони Лемківщини». Тут були  представлені лемківські звичаї та традиції, культура та мистецтво. Гості свята мали змогу почути лемківську пісню, скуштувати лемківські страви та побачити вироби народних умільців. На сцені виступали професійні та аматорські колективи і окремі виконавці з України, Польщі, Словаччини, Сербії та Канади.

Також у програмі - театралізована літературно-музична композиція, презентація книжок на лемківську тематику, тематичні конкурси, концерт Національного заслуженого академічного народного хору України імені Григорія Верьовки.

На  фестивалі були представлені роботи з усіх громад та районів нашої області у музейному комплексі «Лемківське село». Підволочиська громада також взяла участь у цьому дійстві, представивши експозиції музею ім. О.Ковча та роботи  викладача художньої школи Ольги Бадуліної.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису