Сьогодні, 23 серпня, Національна ветеранська збірна України у рамках турне «Два береги Збруча» у Підволочиську провела товариський поєдинок проти місцевої команди «Збруч -Ветеран». Цікавий матч за участю зірок українського футболу завершився їхньою перемогою – 3:0.
  Перед початком матчу з вітальними словами до учасників спортивного дійства та вболівальників звернувся віце-президент Федерації футболу України Олег Собуцький, народний депутат України, голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик, міський голова Віталій Дацко, священство.
  У складі збірної ветеранів публіка, яка завітала на затишний стадіон «Колос» змогла побачити на футбольному полі Мирона Маркевича, Владислава Ващука, Сергія Нагорняка, Едуарда Цихмейструка, Юрія Максимова, Сергія Шищенка, Віталя Косовського, Сергій Попова, Олександра Венглинського та багатьох інших. А керував ними легендарний київський «динамівець» Анатолій Дем’яненко.
   Після матчу вдячні глядачі довго не відпускали своїх кумирів, беручи в них автографи та роблячи з ними селфі, а журналісти могли у невимушеній атмосфері поспілкуватися з легендарними українськими футболістами.

  Велика подяка за організацію та підтримку матчу  віце-президену Федерації футболу України Олегу Собуцькому та депутатові обласної ради Олександру Самсоненкку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису