24 серпня, біля пам’ятника Незалежності зібралися представники  влади, духовенства, жителі громади та церковний хор. Були покладенні квіти від учасників урочистого зібрання до пам’ятника Незалежності, Меморіалу Слави «Герої не вмирають» та могили наймолодшого воїна АТО Тараса Біленького. Всечесні отці відслужили спільну Молитву за Україну.

  Надалі святкування продовжилось на площі селища, де була святково прибрана сцена,  розміщені палатки від сіл громади із українськими стравами, ласощами, якими пригощали усіх бажаючих; містечко майстрів із виробами народних майстрів та умільців громади.  

  З днем Незалежності жителів громади привітав селищний голова Віталій Дацко, представники влади Підволочиського району Борис Онищук та Ігор Монартович.

  За ініціативи селищної ради усіх присутніх на святі пригощала благодійна їдальня «Милосердя» комунального закладу надання соціальних послуг смачною ухою та кашею, також була гостина від селищного голови - «Солодка медовуха» та хороший настрій від аматорів художніх колективів будинку культури та клубних закладів громади.

  Гостей свята розважали запрошені  гурти «Heaven» та «Gunz Live Band».    

  Святкування закінчилось нічною дискотекою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису