29 серпня, у селі Галущинці відбулося відкриття добудованого стаціонарного відділення територіального центру надання соціальних послуг у селі Галущинці.

  Понад 3,5 млн. грн. виділили з державного бюджету на розширення цього територіального відділення. Кошти, виділені із субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, спрямували на будівництво харчового блоку та господарських приміщень, а також на вмонтування крісла-підйомника для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Відкриття даного терцентру, є результатом спільних зусиль держави й громади, які зуміли створити комфорт і належні умови для перебування тут літніх людей. На даний час у відділенні проживають 23 особи, які забезпечені чотириразовим повноцінним харчуванням, цілодобовим медичним наглядом, хорошими житлово-побутовими умовами проживання. Після реконструкції, кількість ліжко-місць вдалося збільшити до 30-ти.

  У свою чергу голова Підволочиської громади Віталій Дацко додав, що це вже третій об’єкт, який вдалося реалізувати у Галущинцях. До того відкрили водонапірну башту з водогоном; відремонтували глядацьку залу у сільському будинку культури, а цього року попрацювали над водовідведенням та встановили нові ринви за кошти місцевого бюджету.

  Піклуються у нашій громаді і про діток, щоб їм було комфортно, цікаво та весело проводити час, дбають у Галущинському дошкільному навчальному закладі «Сонечко» Три роки тому  відновили матеріальну базу дошкільного закладу, замінили вікна, оновили корпуси. Щорічно проводиться поточний ремонт. Сьогодні там виховуються 25 діток. Всі діти 5-річного віку охоплені дошкільною освітою. У закладі затишно та комфортно. А дітки оточені теплом та турботою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису