12 жовтня на стадіоні  «Колос» відбулося церемонія урочистого зібрання з нагоди  відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям.   Сьогодні Підволочиськ знову зустрічав людей закоханих у спорт. На свято завітали почесні гості: селищний голова Віталій Дацко, голова обласної федерації футболу,  народний депутат України Тарас Юрик, віце-президент федерації футболу України Олег Собуцький, голова РДА Борис Онищук, голова районної ради Ігор Монартович.

   Сьогодні ми мали можливість стати свідками відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям, який був профінансований державною субвенцією на розвиток регіонів від Федерації Футболу України та співфінансування коштами місцевого бюджету Підволочиської селищної ради. Це ще один вагомий крок, який робить влада на зустріч жителям громади, доводячи свої наміри служити людям. Встановлення спортивних майданчиків – це шлях здоров’я та молоді.

    Особливо це вагомий подарунок для наших юних спортсменів, які давно вже мріяли про такий майданчик.  

    Дуже приємно, що наша громада вкладає інвестиції у розвиток таланту та спорту, адже у дітях майбутнє країни. Можливо, саме тут, на Підволочиській землі народяться майбутні зірки футболу, олімпійські чемпіони, спортсмени, які прославлятимуть нашу Україну на спортивних аренах світу.

   Почесне право перерізати стрічку та відкрити сучасний спортивний майданчик зі штучними покриттям було надано нашим юним спортсменам, капітанам футбольних команд Підволочиська і Оріхівця та їх тренерам наставникам.

   Всечесні отці освятили майданчик, щоб діти тут ніколи не зазнавали травм, зміцнювали своє здоров’я та здобували перемоги.