У Кам’янківському будинку культури  відбулося обговорення плану розвитку Підволочиської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки. Основним завданням таких обговорень є інформування громадськості про проведену роботу та обговорення проблем і перспектив розвитку сіл і міст на 2019-2021 роки. 

 З старостами та активами сіл, які входять у дану громаду провели зустріч селищний голова Віталій Дацко, голова районної державної адміністрації Борис Онищук та керівник апарату районної державної адміністрації Петро Копач.

 Селищний голова Віталій Дацко проінформував присутніх про соціально-економічний стан у минулому році та окреслив основні напрямки діяльності та плани роботи на 2019-2021 роки. 

 Головний лікар некомерційного неприбуткового    підприємства комунального закладу селищної ради центру первинної медико-санітарної допомоги Мирослав Вовчко проінформував  про реформу медичної галузі.

Розуміючи важливість планування своєї подальшої діяльності, учасники зібрання поставили перед собою важливі стратегічні цілі: енергоефективність комунальних закладів і благоустрій територій, водозабезпечення, переробка та сортування твердих побутових відходів, ремонт наявної дорожньої інфраструктури, розвиток освіти, медицини та спорту.

 Найактуальнішими питаннями перспективи розвитку громади  на 2019- 2021 роки було визначено: капітальний ремонт даху із зміцненням конструкцій під влаштування сонячної електростанції Підволочиського дошкільного навчального заклад  з облаштуванням цоколя будівлі та дитячого майданчика  по вул. П.Мстислава, 103, смт Підволочиськ; капітальний ремонт корпусу №1 відділення стаціонарного догляду комунального закладу «Територіальний центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради» по вул. Надзбручанська, 54а в смт Підволочиськ; реконструкцію системи водопостачання та каналізаційних очисних споруд смт Підволочиськ. 

 Сьогодні, головними темами обговорення стали питання проведення в районі ключових реформ, зокрема медичної та освітньої, створення привабливого інвестиційного середовища для розвитку підприємництва. Важливо, що децентралізація триває і держава знаходить можливість співфінансування об’єктів необхідних для об’єднаних територіальних громад.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису