14 лютого в Качанівському  будинку культури відбулася нарада регіонального розвитку, яку провели селищний голова Віталій Дацко, голова районної державної адміністрації Борис Онищук, депутат Тернопільської обласної ради, генеральний директор ТОВ «Агро Рось» Олександр Самсоненко та керівник апарату районної державної адміністрації Петро Копач.

  Головною метою зустрічі було ознайомлення  присутніх із результатами робіт, які було проведено в 2018 році за різними напрямками та планами на найближчі кілька років.

  Були представлені соціально значимі проекти, які плануються до реалізації в цьому році в районі за рахунок різних джерел фінансування. Зокрема, детально обговорили  питаннях освітньої галузі та медичної сфери району, культури та спорту, удосконалення матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів,  а також питаннях благоустрою нашого краю.

  Присутні мали можливість поставити цілий ряд питань, що їх турбували: призначення та монетизація субсидії на комунальні послуги, придбання пільгових ліків,  створення кооперативів, впровадження соціальних проектів, питання демографічного характеру, ремонту доріг та збільшенням робочих місць.

Фото без опису

Фото без опису