16 лютого, в Тернополі відбулись фінальні змагання Дитячо-юнацької футзальної ліги Тернопільської області серед юнаків 2004-2005 р.н. За результатами запеклої боротьби на футбольному майданчику переможцем стала команда з Підволочиська (тренер Валерій Колотій). Змагання були організовані Федерацією футболу Тернопільської області спільно з Управлінням фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

    17 лютого відбувся традиційний турнір пам’яті Тараса Осадчука, в якому взяли участь п’ять команд нашої громади а саме: Богданівка, Хмелиська, Дорофіївка, Староміщина та Оболонь (Підволочиськ).  Переможцем турніру стала команда Оболонь (Підволочиськ ), яка перемогла команду Пятачок 2:1. Переможні голи забили Сергій  Шум та Паюк Максим.  А в переможених м’яч на рахунку Андрія Донця, який у великому футболі виступає за команді Збруч-Агробізнес (Підволочиськ).   Кращим гравцем турніру визнаний Тарас Даньків, а в п’ятірку кращих потрапив  Сергій Шум.

 Склад команди: Грушка Олег, Паюк Максим, Темних Денис, Лубкович Вадим, Даньків Тарас, Шум Сергій, Козуб Максим, Гарбич Анатолій, Хрущ Тарас, Стецко Олег. Нажаль через травми у турнірі не могли взяти участь – Малащук Андрій та Паюк Михайло.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

  Також, 17 лютого, у Підволочиську чотири команди визначали фіналістів чемпіонату області з міні-футболу 2019 року серед ветеранів у віковій категорії 50+. За результатами запеклих поєдинків, фіналістами стали команди з Підволочиська та Гаїв Шевченківських.

Фото без опису