Підволочиська селищна рада виборола право бути у ІІІ кагорті громад-партнерів програми DOBRE у Тернопільській області. За сприяння  ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр», виконавця проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» проводяться заходи, які дозволяють активізуватися мешканцям  громади, а саме молодим ініціативним людям брати участь у визначенні напрямків діяльності нашої громади, через залучення до різноманітних конкурсів та проектів,  зокрема «Місцеві ініціативи для розвитку громад».

  За час співпраці з програмою DOBRE у  громаді з’явилися місцеві організації та ініціативні групи, які пройшли навчання, отримали консультаційну підтримку за підтримки тренерської команди ЗУРЦ (Дмитро Якімець). Це наша активна ініціативна молодь ліцею, жителі громади, ГО «МІСТ», КПТ «Оберіг» та ін..

  Заохочуємо і підтримуємо активну молодь до розвитку, впровадження власних креативних проектів, започаткування нових практик з надання соціальних послуг, активного дозвілля, занять спортом, фестивалів та будь-яких інших бажань, практик та  інновацій.

  Наголошуємо, що подати заявки для участі в конкурсі можна до 24 квітня 2019 року. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно подати заповнені форми заявки і бюджету.

   Запитання про конкурс приймаються на електронну адресу [email protected]