Щорічно 23 травня в Україні відзначають День Героїв. Це свято встановили на честь українських вояків, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН  — усіх борців за волю України.

   У Підволочиській громаді заходи  з нагоди відзначення Дня Героїв розпочалися о 10:00 біля пам’ятника Ангела-Хоронителя. Всечесні отці відправити панахиду за загиблими Героями України усіх поколінь. Відбулась урочиста хода у вишиванках під час якої були покладені квіти до пам’ятників Ангела-Хоронителя, меморіалу слави «Герої не вмирають», могили воїнів української Галицької армії, до пам’ятників Тарасу Шевченку, Степану Бандері, меморіальних дошок Героям АТО – Олександру Черніченку, Василю Шестаку, Івану Вороблю та до могили Тараса Біленького.

   Пам'ять про героїв України назавжди  залишиться у наших серцях. У цей день ми бажаємо кожному, аби на нашій рідній землі освяченій кров’ю Героїв, панували мир і злагода. Добра Вам і Вашим родинам, а нашій державі – процвітання, сили і слави!