Сьогодні, 23 серпня Україна відзначає державне свято – День Державного Прапора.  З цієї нагоди біля пам’ятника Ангелу – Хоронителю зібрались усі небайдужі мешканці, керівники громади та району, щоб вшанувати  символ державності України. Це святиня свободи і мужності багатьох поколінь українців. Сьогодні цей прапор поєднує мільйони людей по всьому світу відданістю до України та надихає українців на героїчні вчинки та до невтомної праці задля її майбутнього.

    У цей святковий день ми з сумом і водночас із великою гордістю згадуємо революцію гідності, майдан Незалежності, де ціною крові героїв Небесної сотні народжувалася наша воля, а нині на сході країни її захищають військові та добровольці.  Із рідним прапором вони ідуть у бій, скроплюють його кров’ю, ним покривають домовини героїв.

   Наше  свято, на якому ми піднімаємо державний прапор, який стрімко здіймається вгору – у наше рідне небо, нехай послужить зціленню і відродженню наших душ, вихованню підростаючого покоління на славних героїчних традиціях нашого народу.    

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису