23 серпня нашу Підволочиську громаду відвідав мандрівний автобус   «Гуртобус», від  фонду ІЗОЛЯЦІЯ, за підтримки у співпраці з Посольством США в Києві, це дійство було експериментальним проектом мобільності в регіонах України Community Culture Bus. Мета проекту – популяризація сучасного мистецтва і культури серед населення віддалених населених пунктів України; підтримка децентралізації культурного сектору і стимулювання його розвитку в малих містах і селах.

 У програмі заходів  були воркшопи: шовкографія від лідерів Відкритої Майстерні Шовкографії креативної спільноти IZONE та складання Міської Книги,  воркшоп "Експресіонізм 101: теорія та практика" ,на яких наші діти брали активну участь. Також відбувся показ короткометражних фільмів від партнера American Independence Film Festival та показ псевдодокументального фільму "2020. Безлюдна країна" (реж. Корній Грицюк, 2018 р.)

 Підволочиським краєзнавчим музеєм ім. О.Ковча на площі було  організовано музейну експозицію, а будинком дитячої та юнацької творчості  -  виставку дитячих робіт з коріння дерев та деревини.

 Усіх бажаючих  поласувати, працівники Підволочиського територіального центру пригощали  смачним зеленим борщем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису