Фото без опису

5 грудня 2019 року у Підволочиській громаді відбулася гарна подія. Відповідно до співпраці між Підволочиською селищною радою та Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми "Децентралізація Приносить Кращі Результати та Ефективність" (DOBRE) отримали підтримку проєкту - «Інформаційний екран – крок до взаєморозуміння з громадськістю».  Інформаційний LED-екран, встановлений на Будинку культури, був урочисто відкритий керівником Програми DOBRE Беррі Рідом та виконавчим директором Програми DOBRE у західному регіоні  Дмитром Ковалем.

Як зазначив селищний голова Віталій Дацко: "Віримо в те, що всі ми разом зможемо працювати на спільний результат - розквіт нашої громади, адже гасло нашої громади - "Зможемо"

Дуже багато людей запитують: "Чому саме екран?"

На другому етапі відбору громад до участі у Програмі DOBRE, 9 жовтня 2018 року, на зборах громади із досить великим представництвом, понад 200 осіб, із усіх населених пунктів громади, було обрано стартовий проєкт, як перший швидкий грант у розмірі 10 000 доларів США. Учасниками цих зборі було надано кілька пропозицій, але в результаті обрано пропозицію - "Встановлення інформаційного світлодіодного екрану", який дасть змогу жителям Підволочиської громади дізнаватися про місцеві новини та події.

Фото без опису